Старши треньорът на Спартак Варна Атанас Атанасов – Орела каза след днешната загубата от Локомотив Пд с 0:1 в мач от 13-я кръг на А група, че съдийството не е повлияло на крайния изход от срещата.

„Подходихме мобилизирани в този мач и се борихме до последно да постигнем успех. Домакините имаха повече положения, вкараха един гол след наша грешка, ние пропуснахме също нашите шансове, особено след като и вратарят на Локомотив (Пловдив) Стоян Колев беше блестящ. Смятам, че съдийството беше на добро ниво и не оказа влияние върху играта”, сподели Орела.

Футболистът на Спартак Велимир Иванович сподели също: „Мисля, че се получи интересен двубой, домакините имаха повече положения, но и ние можехме да стигнем поне до равенство. След като получихме гола в нашата врата, се опитахме да направим обрат, но съдията повлия с някои свои отсъждания. Наистина бях сменен принудително, но смятам, че нямаше да се стигне до това да получа втори жълт картон и да бъда изгонен от игра. Съдиите в някои моменти се престарават със строгостта си.”