ЦСКА играе футбол, а това е добре за Локомотив Сф, каза за Гонг преди дербито старши треньорът на железничарите Драгомир Окука. Наставникът смята, че отборът му се представя добре, когато се изправя срещу силни съперници, каквито са „армейците“.

„Чака ни тежък мач със силен отбор. Откакто аз съм треньор на Локото, тимът се представя добре и срещу Левски, и срещу ЦСКА. Независимо че нямаме победа от 7 години срещу „червените“, в последните двубои играхме напълно равностойно срещу тях. Надявам се да прекъснем негативната серия срещу ЦСКА, както преди това направихме срещу Левски“, заяви Окука.

Той е много доволен от паузата в „А“ група, защото тя е позволила на играчите му да се възстановят от грипа и от контузиите. „Вече футболисти като Марков, Златински и Асамоа са здрави. Утре ще преценим колко време могат да изкарат на терена. Най-добре ще е в последните 3 шампионатни мача през есента да спечелим 9 точки, но при всички положения трябва да имаме добра база от точки за пролетта, когато трябва да изпълним нашата задача да играем в Европа“, завърши сърбинът.