Околото триста запалянковци на ЦСКА бойкотираха мача от 12-тия кръг на "А"-футболна група ЦСКА - Берое и се събраха край Естрадата в близост до стадион "Българска армия".

Запалянковците начело с председателя на фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов с началния сигнал на мача запяха песни за "отбора на нашите сърца" и ще наблюдават срещата на видеостена, монтирана на Естрадата в Борисовата градина. Част от привържениците на 31-кратния шампион обсъждат разпалено варианта да влязат през второто полувреме на Националния стадион "Васил Левски" и да протестират срещу собствениците на клуба и клубната политика.

В същото време в сектор "Б" на Националния стадион "Васил Левски" около 200 привърженици на старозагорския клуб скандираха обидни реплики за отбора на ЦСКА. Мачът ЦСКА - Берое започна с едноминутно мълчание в памет на заместник-председателя на фенклуб "Берое" Ивайло Иванов, загинал трагично при автомобилна катастрофа.

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg