Официалният сайт на Миньор потвърди, че не кой да е, а Жоро Бекъма ще повдига настроението на пернишката публика за двубоя с Левски, който е днес от 15:00 часа, а самото шоу за зрителите ще започен с час по-рано.

Героят на Димитър Рачков от „Пълна лудница” безспорно е най-известния футболист, играл в града на голфовете и винкела, тъй като в биографията му е записано, че е играл за тима на Шлосер Перник и ръководството на Миньор се надява присъствието на сина на мама Божка да повиши до краен предел настроението на Стадиона на Мира преди мача на годината в Перник.


Ето и какво точно пише в сайта на чуковете за предстоящото на Жоро Бекъма преди мача с Левски:

„Непосредствено преди дербито с Левски, на стадиона на мира в Перник невероятната футболна звезда Жоро (Бекъма), ще направи демонстрация на уникалните си футболни способности пред публиката и пред поканените VIP мениджъри (някои от тях са от Мездра).

Звездата ще подгрее футболистите преди мача Миньор – Левски.

Не пропускайте възможността да видите на живо легендарния Жоро (Бекъма), тази неделя в Перник от 14 часа на стадиона на мира (един час преди двубоя между ПФК Миньор Пк и ПФК Левски).

Час преди мача е подготвен невероятен спектакъл, който ще повиши още повече градуса на настроението и надяваме се, че ще се получи един своеобразен празник в града.

Заповядайте още от 13:30 ч и нека да празнуваме заедно!”