Новият наставник на Ботев Пловдив Любослав Пенев официално подписа договора си с Ботев Пловдив. Това сториха и неговите помощници Радослав Здравков, Давид Родригес и Йордан Йорданов. За това съобщи изпълнителният директор на „канарчетата” Тервел Златев.

„Всичко вече е официално. Параметрите по договора ще бъдат оповестени при официалното представяне на Любослав Пенев, което е предвидено непосредствено след прибирането на отбора от лагера в Австрия”, добави един от босовете на „канарчетата”.

„Относно трансферите – подписахме договор за три години със Станислав Дрянов. Той е юношески национал, с голям принос за класирането на отбора за Евро 2014 в Унгария. Ще продължим да следваме политика за привличане на млади футболисти, както и на доказани такива. Те ще трябва да покрият високите очаквания и амбиции на нашия клуб”, каза още Златев.

Той отказа да коментира слуховете, че националът от Литекс Илия Миланов е пред трансфер в Ботев: „На този етап предпочитам да не коментирам имена свързвани с трансфери в Ботев. Това е приоритет на старши треньора на тима!”