Както gong.bg информира вчера, дербито между ЦСКА и Левски от 21-вия кръг на А група официално бе преместено от Комисията за организиране на състезанията за 15 часа в събота, вместо както беше по програма от 18 часа. Разликата от три часа е съгласувана с всички възможни страни - двата клуба, полицията и телевизията, която ще го излъчва. Всичко това се прави с цел, да бъдат избегнати евентуални неразбории и сблъсъци между "червените" и "сините" фенове в навечерието на Великден.

КОС премести мача между Черно море и Черноморец (София) от неделя 17 часа за петък от 14:30 часа, другият варненски тим - Спартак също ще играе в петък срещу Ботев, вместо в събота. Срещата е насрочена за 17 часа.

Другите двубои от А група остават за 17 часа на 7-ми април събота.

Предстоящият мач от ¼-финалите за Купата на България между Берое и ЦСКА е дръпнат с един час и половина по-рано от другите и ще започне от 14:30 часа, Пирин Бл –Левски, Литекс – Славия и Локомотив Пд и Вихрен са от 16 часа.

Три мача от двете Б групи също бяха разместени. Марица посреща Несебър в мач от 19-тия кръг на Източната Б група в петък 6-ти април от 17 часа, а по същото време Вихър приема Пирин Гд в среща от Западната Б група. Нафтекс и Шумен ще играят от 18 часа в събота 7-ми април.