Сейнт Джонстън обяви в официалния си сайт, че има постигната договорка за продължаване на наема на нападателя на ЦСКА Килиън Шеридън при шотландците до лятото.

Шеридън бе привлечен при червените от Селтик през лятото на 2010 година, но не успя да се наложи на стадион Българска армия и от началото на този сезон бе преотстъпен на светците.

През есента бившият национал вкара 4 гола в 13 мача във Висшата лига на Шотландия, след което се контузи в края на ноември и все още не се е завърнал в игра.

Мениджърът на Сейнт Джонстън Стив Ломас си бе поставил за цел да задържи Килиън Шеридън на МакДиърмид Парк до края на сезона и от ЦСКА са позволили той да остане при шотландците.

Сега надеждите на Ломас са, че Шеридън ще успее да се възстанови от травмата си в ахилеса навреме, за да играе за светците в съботния сблъсък срещу Глазгоу Рейнджърс.

През този сезон Сейнт Джонстън се бори за 3-ото място в Шотландия и класиране в Лига Европа. В момента тимът е на 5-а позиция, на само две точки зад 3-ия Мъдъруел.