Страшно много обиди се изсипаха по адрес на футболистите от ЦСКА, въпреки победата над аутсайдера Родопа с минималното 1:0 в мач от предпоследния 29-и кръг на А футболна група на България.

Пред необичайно малко публика на стадион „Българска армия” – около 60 зрители, „червените” се наложиха като домакин на Родопа.

Феновете на тима бойкотираха срещата след загубата на „армейците” от Марек с 0:1 в сряда, освен това двубоят ще се запомни и с изключително грубото отношение на привържениците към играчите на терена. Най-много обиди отнесоха Георги Илиев, Валентин Илиев и Флорентин Петре като бяха използвани познатите грубости свързани с дамски полови органи и леки жени.

Изпадналият вече отбор на Родопа не успя да се противопостави на ЦСКА и така в 10-та минута „червените” откриха резултата. След центриране от корнер на Флорентин Петре, непокритият Тунчев реализира за 1:0.

До края на полувремето ЦСКА изпусна да увеличи преднината си на два пъти. Своите шансове пропуснаха Тунчев и Кабус, които имаха възможности за гол и през втората част на двубоя.

В 52-та минута Родопа не успя да изравни резултата. Петре фаулира Христев на границата на наказателното поле, а след центрирането Кирил Котев се размина с автогол.

Своя дебют в официален мач за „червените” направи и младият Мартин Тошев, който влезе като резерва в 65-та минута.

След победата ЦСКА отново излезе на второ място в класирането на А група с 69 точки, след като Локомотив Сф загуби от Левски. На стадиона в квартал „Надежда” „сините” станаха шампиони на България след успех над столичните „железничари” с 5:3.