Португалският бек Нуно Пинто заяви, че е изиграл последния си мач за Левски. Тъжният играч сподели след двубоя с Нефтохимик в Сливен, че утре си заминава от София, въпреки че на „сините“ им предстои мач за Купата срещу ЦСКА.

„Много съм тъжен, защото днес изиграх последния си мач за Левски. Имам много приятели в този отбор, директорите, футболистите, те са част от моето семейство. Днес имах голямо желание да отбележа гол, но не се получи. Изкарах две много хубави години в Левски, но си тръгвам. Не мога да кажа, че причините са финансови, така решихме с моя мениджър“, сподели португалецът.

Пред Гонг Пинто невъзмутимо обясни, че си тръгва утре и няма как да играе срещу ЦСКА в четвъртък. Това безспорно е удар по „сините“, тъй като Пинто е твърд титуляр в състава на Тони Здравков. При това положение, най-вероятно Орлин Старокин ще бъде преместен като ляв бек, но това ще породи размествания в средата на терена. Не е изключено треньорският щаб на „сините“ да избере и друг вариант, след като Пинто дезертира от Левски преди мача с ЦСКА.