Каращият проби в ЦСКА Тони Силва се разписа при победата с 3:0 над Сливнишки герой в Сливница. Треньорският щаб на „червените“ реши да организира проверката, за да види именно качествата на Силва в игрова обстановка. Освен Силва, който е минал през юношеските формации на Челси и Ливърпул, точни за ЦСКА бяха още македонецът Християн Кировски и защитникът Венци Василев. В тима на Стойчо Младенов участие не взеха титулярите на армейците.

Още в началните минути на срещата Тони Силва загатна за своя потенциал, като направи няколко опасни пробива по крилото. Кировски също имаше две добри възможности за гол, но късметът не бе на негова страна.

Резултатът в мача бе открит именно от Силва. Португалецът получи топката почти на аутлинията, овладя и след като си нагласи коженото кълбо, с удар с левия крак, прати го прати под плонжа на вратаря на домакините. В 42-ата минута домакините също стигнаха до попадение, но то бе отменено от рефера за нарушение в нападение на Иванов срещу Ангел Грънчов. Минута преди края на първата част Кировски увеличи преднината на своя тим с красив прехвърлящ удар. През второто полувреме Венци Василев също записа името си сред голмайсторите след поредния изстрел с глава след центриране от корнер.

Освен трите си попадения в мача, „червените“ удариха и четири греди.