Адалберт Зафиров ще води ЦСКА в следващите мачове, а вероятно и до края на сезона. Заедно с Милен Радуканов, Петко Петков и Методи Деянов, той трябва да изведе „червените” поне до някакъв успех този сезон.

„Обстановката е съвсем нормална, не виждам какъв е проблемът да работим, както сме го правили досега,” заяви Зафиров преди днешната тренировка на ЦСКА. „Това е голям шанс за мен и моя екип, да се докажем, за да върви ЦСКА нагоре. Само мачовете ще покажат. Разрешено ми е да водя отбора до края на първенството. Имаме виждане за футбола, кой знае какви различия няма да има, коментирали сме състава.”

„Момчетата изобщо не са объркани. Те знаят защо са в ЦСКА и играят само за победа. Те знаят какви са целите, знаят какво са загубили до момента. ЦСКА не е оставал никога без треньор, треньор има сега, нали?!,” отсече Зафиров.

„Спортно-технически не ми харесва, че не можем да завършваме положенията, не можем да реализираме това, което създаваме. Имаме и проблеми в защитата, които трябва да решаваме незабавно,” обясни вижданията си младият треньор.

„Апостол Попов тренира на облекчен режим, Манчев е контузен все още, както и Коста Янев. Митрески мисля, че няма шанс да играе до края на първенството, заради проблем в ахилеса, който влачи прекалено дълго вече,” добави Зафиров за кадровите си проблеми.

Утре ЦСКА гостува на Берое в четвъртфинал за Купата на България. Двубоят е от 16 часа в Стара Загора.