Новият бразилец в Берое Елиаш Алвеш да Силва заяви, че може да помогне за развитието на отбора. Той вярва, че с повече работа нещата в Берое ще се подобрят.

„Смятам, че съм играч, който може да помогне много на Берое. Имам характер и сила, с която да помогна“, сподели футболистът.

„За втори път излизам в чужбина след Португалия и се надявам да оползотворя този шанс. Преминах през някои добри клубове и някои, които не бяха толкова добри. Смятам, че възможностите, които ми се откриха успях да оползотворя и играх в добре в първа дивизия на Португалия. Беше добре. Играл съм с Хълк от Порто. Познаваме се още от деца“, добави халфът.

„Този, който ме запозна с това, което е Берое е Илиан Илиев. Той ми разказа историята на Берое и как се движат нещата и какво можем да постигнем в бъдещето."

„С много работа и с много помощ на Господ ще се опитаме да направим всичко възможно нещата в Берое да станат по-добри и да подобрим това, което е бил отбора“, допълни новото попълнение на Берое.

„Още декември когато подписах видях всичко покрай отбора - стадиона, терените. Не бях изненадан. Мисля, че ще се аклиматизирам и с повече желание ще постига целта“, каза още Елиаш.