21-годишният французин с алжирски корени Фарез Брахмия, който е на проби в Берое заяви, че е впечатлен от обстановката в отбора, от феновете и атмосферата, която създават те.

„Мисля, че това е много добър отбор. Виждам публиката и феновете - супер са. Отборът има доста играчи, треньорът е бил велик футболист. Мисля, че отборът може да напредне в шампионата и имам отлични първи впечатления”, коментира Брахмия.

„Знам, че преди 1-2 години са спечелили Купата на България и са играли срещу Рапид Виена. Това е страхотно за отбора и държавата. Когато един отбор играе в Лига Европа и Шампионската лига това е страхотно. Надявам се да повторим това”, добави 21-годишният футболист.

„Аз идвам от Страсбург. Играл съм във втора дивизия на Франция. След това отпаднахме. На 21 години съм. Играя като офанзивен полузащитник и от 3 години съм професионален футболист. Сега съм на проби тук. Ако отборът и треньорът поискат да остана, ще остана в клуба. Ще пътувам с отбора в Турция и ще видим как ще се развият нещата”, каза още Фарез Брахмия.