За настоящия спортно-състезателен сезон 2015/2016 „сините” фенове ще се възползват от нова и модерна система на пропусквателен режим, а най-голямото улеснение идва за привържениците от провинцията, които ще могат да си закупят билет от намираща се в техния град каса (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html).

Единственият обект, в който пропуски за мачове на Левски няма да бъдат продавани, са офисите на Office 1 Superstore.

Всеки желаещ ще може да се сдобие с билет и чрез заплащане с дебитна/кредитна карта и наложен платеж, а налична ще е и възможността за закупуването на електронен билет, който да разпечатате у дома или на най-удобното за вас място.

Първият двубой, който попадна в мрежата на Ticketpro е и първият домакински мач на Левски за този сезон срещу Литекс. Срещата ще се играе на 25.07, събота, от 21:00 часа.Пропуските за мача с Литекс вече са налични в мрежата на Ticketpro от 14:00 часа днес и в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47.

В деня на мача продажбата във фенмагазина ще продължи до 14:00 часа, след което на стадион „Георги Аспарухов” билети ще се предлагат на касите на ул. „Тодорини кукли” 47 от 14:00 часа до края на първото полувреме – 21:45 часа.

В мрежата на Ticketpro извън стадион „Георги Аспарухов” продажбата на пропуски в деня на мача, 25.07, ще бъде преустановена в 18:00 часа. Онлайн продажбата в мрежата на Ticketpro ще бъде преустановена 24 часа преди началото на мача (в 21:00 часа на 24.07).

Цени на пропуските за срещата с Литекс:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В  - 12 лв.

Пропускателният режим за деца под 14 години ще бъде допълнително уточнен на среща между ПФК Левски и НКП тази седмица. За изхода от дискусията и взетите решения ще бъдете своевременно осведомени.  

Двубоят e в събота от 21:00 часа и можете да го проследите директно в ефира на Diema Sport, на платформата Gong Play, на честотите на Дарик радио, както и на Gong.bg.