Нова протестна акция срещу ръководството на клуба проведоха привържениците на ЦСКА часове преди двубоя от третия кръг от груповата фаза на Лига Европа срещу Рапид Виена.

Тази сутрин София осъмна с плакати срещу собствениците от „Титан”, като постери бяха разлепени на ключови места в центъра на столицата.

На червените плакати е изписано „Стадион! Школа! Адекватно управление! ВЪН боклуците от ЦСКА!”, което ясно показва позицията на армейската публика. Първият подобен постер бе издигнат по време на контролата срещу Доростол Силистра миналата седмица, а в последствие такива бяха разлепени и в други градове на страната.

В последните месеци агитката на тима няколкократно изрази недоволството си срещу ръководството, оставайки след края на мачовете пред националния стадион „Васил Левски”, където армейците играя домакинските си мачове този сезон.

Очаква се протестната акция да продължи и по време на мача срещу Рапид довечера, който започва в 20:00 часа. Първоначално се смяташе, че голяма част от феновете, които ще присъстват на двубоя, ще влязат на стадиона десет минути след първия съдийски сигнал.