Още един хърватски футболист пристигна в ЦСКА и ще изкара проби по време на лагера на тима в Анталия. Става дума за 29-годишния полузащитник Марио Бръкляча, който се присъединява поне временно към сънародниците си в състава на „червените“ Тончи Кукоч и Марин Оршулич.

Бръкляча е юноша на НК Загреб, откъдето започва кариерата си. После преминава в Хайдук Сплит, а там е играл и Кукоч. И двамата са били собственост на гранда от Сплит по едно и също време, но са били преотстъпени на други отбори. 

Скок в кариерата му е преминаването под наем в италианския Каляри, за който обаче не записва нито един мач през сезона 2009-10 година и се завръща в Хайдук.

Последните два клуба във визитката на Бръкляча са руският Сибир Новосибирск и австрийският втородизинионен Матерсбург, в който се подвизава миналата година с 12 участия и един гол.

Той има записани и 13 мача за младежкия национален отбор на Хърватия, играл е преди това и при юношите до 17 години. Марио Бръкляча е роден на 7 февруари 1985 година в Загреб. Висок е 183 см.