Треньорът на Миньор Перник Николай Тодоров коментира загубата на тима му от Литекс с 1:2 в мач от 18-я кръг на А група. Специалистът заяви, че „чуковете“ ще направят всичко възможно, за да останат в А група и през следващия сезон.

„Мачът бе разделен на 2 полувремена. През първото давахме повече инициативата на противника. Особено през втората част се променихме много, след като получихме гол. Бяхме по-агресивни, успяхме да върнем гол. Разликата направи Георги Миланов“, каза Тодоров.

„Маду го взехме само като го гледахме от видео. Рискувах и го викнахме и подписахме договор. Считам, че той може да ни помогне. И той има проблеми с подготовката, но мисля, че ще навакса. Ще изиграем и контрола другата седмица с Етрополе, предполагам там. Надявам се там да наваксаме това, което ни липсва“, продължи наставникът.

Вече във всеки мач, всяка точка ще бъде ценна. Ние трябва да бъдем на ниво в пълни 90 минути, за да печелим следващи мачове, Това ще дойде със себераздаване и вяра във футболистите. Ще направим всичко, за да останем в А група.“, завърши Кайзера.