Старши треньорът на Миньор Перник Николай Тодоров сподели след равенството със Славия (0:0), че няма да коментира финансовите въпроси в клуба. Наставникът не успя да даде и категорично мнение дали съдията е отсъдил правилно в спорната ситуация, в която Том вкара топката във вратата на „белите“.

„Съжалявам, че не успяхме да реализираме от ситуациите, които създадохме. Бяхме се запознали с начина и стила на игра на Славия и смятам, това, което бях поставил като задача, че момчетата го изпълниха. Допускаме да не си реализираме положенията, а за да спечелим, трябва да вкараме гол“, сподели Николай Тодоров.

„От моето разстояние не мога да коментирам ситуацията с Том. Дали има игра с ръка, толкова бързо става, че не мога да преценя, за мен обаче голът беше редовен“, коментира случилото се в 55-та минута на двубоя, когато главният рефер Иван Кирилов реши, че Том в играл с ръка.

„В отбора има настроение, както за тренировки, така и за мачове. Искам отборът да играе и с по-голямо самочувствие. За мен всички мачове са тежки.“

„За финансовите неща аз не мога да ви кажа. Да, взимат се заплати, няма да ви кажа колко сме взели и колко имаме да взимаме, трябва да потърсите други хора, които да коментират тези въпроси“, завърши Николай Тодоров.