Славия продължава ужасното си представяне в последните седмици и след трите поредни загуби, този път завърши наравно 0:0 като домакин на последния в класирането Миньор Перник, а това накара привържениците на „белите“ да огласят стадион с викове „Оставка!“ в края на мача.

През първата част Славия бе по-активният отбор, но така и не стигна до някаква по-сериозна опасност пред вратата на Пейков. В края на частта пък Миньор можеше да вкара, но останалият сам срещу вратаря Брахими стреля много неточно.

В 55-а минута бе най-спорната ситуация в мача, в която гол на Миньор не бе зачетен от съдията Иван Кирилов. При атака на гостите отляво, Милен Василев подаде в наказателното поле, където двама „бели“ защитници се разминаха, Том плонжира и вкара във вратата на Славия. Съдията обаче отмени попадението с мотива, че Том е вкарал топката с ръка, което на практика е невъзможно, защото Том падна върху ръката си при опита да отиграе ситуацията.

Неприятни инциденти съпътстваха втората част като контузилият ръката си Том бе закаран с линейка в болница, а след това същото се случи и с Иван Коконов, който получи контузия.

В крайна сметка до края на мача единственото интересно бяха виковете „Оставка!“, дело на бесните привърженици на „белите“.

В класирането Славия е на шесто място с 14 точки, а Миньор остава последен с 6.

Славия не успя да бие и Миньор, викове Оставка! огласиха Овча Купел

източник: Sofia Photo Agency

На трибуните на стадиона в квартал "Овча Купел" бе и съпругата на Мацуй, както и тяхното дете.