Старши треньорът на Миньор Перник Николай Тодоров не пожела да коментира подробности от бойкота на четирима негови футболисти след поражението с 0:4 от Левски в мач от 11-я кръг на А група. Наставникът заяви, че е направил всичко възможно да постигне добър резултат с играчите, които е имал в групата за срещата със „сините“.

„Ще се подготвяме за всяка една среща и ще опитаме да преодолеем проблемите, за да побеждаваме. Ще видим какво ще решаваме, хората, които сме на този етап в клуба, сме взели решение да работим, но какво ще стане, не мога кажа“, сподели Тодоров.

„Хората, които отказаха да играят, нека сами кажат защо. Аз знам, че те бойкотират заради неполучени възнаграждения, дали е бил точният момент, не мога да коментирам. Аз се стремя да работя с футболистите, които имам в групата.“

"Футболистите отказаха да играят, аз не мога да ги включа в групата. Много деликатен въпрос е какво трябва да се време като решение, както и дали е правилно, или не. От утре не знам какво ще се случи с нас."

„Не смятам, че Левски показа нещо преди първия гол, получи се нелеп автогол, след това ситуация, при която може да се коментира има ли засада или не. А след това и третият гол, с което може би отборът рухна и приключи самият мач“, завърши Николай Тодоров.