Старши треньорът на Миньор Перник Николай Тодоров заяви след загубата с 1:2 от Литекс в мач от 23-я кръг на А група, че е имал усещането, че отборът му ще отбележи гол. Все пак специалистът допълни, че състезателите му са допуснали много грешки.

„Загубата, която регистрирахме, отборът на Разград е стойностен отбор, но ние допуснахме грешки“, започна Тодоров.

„Това даде отражение. Опитахме да променим нещата, да излезем напред, да търсим възможности, игрово не много, но от статични положения. Аз бях убеден, че ще вкараме гол, но жалко, че след това допуснахме втори гол. Върнахме надеждите, но не успяхме да стигнем до втора ситуация, и да създадем второ положение, и да изравним резултата“, завърши специалистът.

„Миналата година си е за миналата година, тогава имаше друг собственик, друг треньор, нов отбор сме и правим всичко, за да спасим отбора“, каза още наставникът.

„Ние сме в най-неизгодна позиция във всяко отношение. Ако сте следили достатъчно моята работа, хора, които бяха твърди резерви, показаха, че имат своите възможности и израстват“, допълни Кайзера.

„За да спечелиш точка или три, трябва да отбележиш повече голове. В мачовете до края ще се опитаме да извлечем полза от всеки мач“, коментира наставникът.