Президентът на Локомотив София Николай Гигов видимо бе доволен от победата с 1:0 над Левски в 25-ия кръг на А група. Босът на „железничарите“ обеща, че футболистите ще приберат обещаната им премия, но отказа да прави по-далечни планове освен за следващия двубой.

„Аз ви казах още миналата година, че ние правехме отбор в движение. Сглобявахме го през септември и октомври. Сега вече ще приличаме на отбор и приличаме. Аз не съм очаквал да загубим този мач“, заяви Гигов.

„Отборът играе много по-различно от миналата година, много по-компактно, играчите си помагат. Различно стоят. Сега ще вдигнем нивото си още. Знаете, че имаме още нови футболисти.“

„Премия ще има и играчите я знаят. Ще я вземат, разбира се. Важното е, че днес се хвърлиха и играха като мъже. Не казвам, че Левски е слаб отбор, изобщо не го подценявайте. Левски е много сериозен отбор, просто днес нашите играчи направиха така, че те да не могат да играят. Нека си караме мачовете един по един, защото когато ние кажем нещо повечко, става беля“, завърши Гигов.