Старши треньорът на Черно море Никола Спасов сподели след контролата със Светкавица Търговище, че е доволен от видяното до този момент и най-вече от показаното през първото полувреме. „Моряците” победиха своя съперник с категоричното 4:0.

„Доволен съм от контролата. Първото полувреме имахме пълно превъзходство, с много положения и три гола. Мисля, че всички се представиха добре до почивката, пак казвам според моментното ни състояние. И през втората част имахме превъзходство, и момчетата също стояха добре”, сподели треньорът на Черно море.

„Вече съм наясно с качествата на футболистите, които са на проби. Сигурен съм, че до края на седмицата ще вземем решение за тях. Тигран получи контузия още в първата тренировка, когато дойде при нас. Прецених, че ще го оставя известно време, за да мога да преценя реалните му възможности и може би ще му дам по-дълго време за адаптация”, допълни Никола Спасов.

„Все още не съм решил кой ще оставя. Маркос получи контузия на мача с Черноморец, Моке също има болки, но смятам, че при всички положения ще вземем нападател и един защитник”, завърши треньорът.