Полузащитникът на Калиакра Николай Петров се заяде със старши треньора на Славия Емил Велев, след успеха на неговия тим с 1:0 над „белите”. Именно Велев не пожела Нико да остане на „Овча купел” и халфът намери пристан в Каварна.

„Отивам да нахраня кучето ми с кокали, заяви след мача Николай Петров. Нали ги знаете тези, които една хранителна верига ги продава в кофи за да са щастливи домашните ви любимци.”

Николай Петров бе изпратен с аплодисменти след мача от „белите” фенове и той не пропусна да засвидетелства чувствата си към тях и бившия му клуб.

„Аз обичам Славия, обичам тази публика, заяви Петров. Тези фенове заслужават футболисти със сърца. Надявам се отборът им да се вдигне и да започне да бие. Искам да кажа, че от Славия уважавам единствено бате Венци Стефанов и цялата тази публика. Не искам да коментирам техния отбор, аз вече не съм там.”

Николай Петров сподели и как приема победата на неговия тим.

„Ние продължаваме да играем за удоволствие и да радваме хората, които идват да ни гледат, убеден е Нико. Вижте хората са се вдигнали от Каварна, за да ни подкрепят. Седем часа е пътят. Радвам се, че ги зарадвахме с тази победа.Благодаря на господин Цонев и господин Василев, които се грижат за нас. Надявам се да продължим да радваме публиката на Калиакра.”