Видимо в лошо настроение бе наставникът на Славия Емил Велев след загубата с 0:1 от новака Калиакра на старта на А група. Специалистът бе рязък с представителите на медиите по време на пресконференцията след края на срещата от първия кръг в А група, като не пожела да коментира призивите „оставка, оставка”, дошли от страна на феновете след последния съдийски сигнал на двубоя.

„Не очаквахме така да стане, имахме други очаквания. Все пак, още в началото на седмицата знаехме, че няма да е лесно днес”, започна Велев.

„Калиакра не показа нещо специално, не ни надиграха, но така се получи. Допуснахме доста грешки, но ще ги обясня на футболистите”, добави той.

„Ранният гол може би ни стъписа и не можахме да се окопитим след него. Пробвахме да направим промени през второто полувреме, но и това не помогна”, допълни Велев.

„Не искам да коментирам публиката. Тя винаги иска да се побеждава, това е нормално. Не се получи хубав мач, не създадохме много положения, а тези, които направихме, не успяхме да реализираме”, завърши наставникът на Славия.