"Показахме добра игра и вкарахме един прекрасен гол. Миньор ще продължава да играе достойно в "А" група", обяви президентът на "чуковете" Никифор Вангелов след загубата от ЦСКА с 1:3.

Перничани изравниха резултата в 64-та минута, но не успяха да стигнат до точката. "За съжаление след изравняването не можахме да задържим резултата, получихме два леки гола. Според мен имаше фал при третия гол на ЦСКА, но няма значение. Показахме добра игра и вкарахме един прекрасен гол. Мога да поздравя Милен Радуканов за това, което направи с ЦСКА, че изгради колектив", сподели Вангелов след двубоя.

"Вече четвърта година продължавам да казвам едно и също - Миньор ще продължава да играе достойно в "А" група. Не се притеснявайте, аз не съм притеснен. Продължаваме да играем и да показваме красив футбол за публиката", допълни президентът на Миньор. Той разкри, че вече се работи по зимната селекция на отбора. "Спортно-техническото ръководство се занимава със селекцията. Работи се по нея, знае се кои футболисти ще бъда освободени", обясни Вангелов.