Младежкият национал и нападател на Левски Николай Димитров е оптимист преди дербито с ЦСКА.

„Настроението в Левски е като за вечно дерби”, счита Ники Димитров. „Атмосферата е много добра. Всичките ми съотборници са много мотивирани да победят.”

Нападателят не усеща напрежение в отбора преди дербито в неделя. „Трябва да излезем и да покажем играта, която можем и смятам, че ще победим ЦСКА”, убеден е младият национал.

Ще започне ли като титуляр, зависи само от Станимир Стоилов, сподели Димитров. Той не е гледал този сезон играта на червените и затова не е запознат с тяхното ниво. „Знам малко за тях”, сподели Ники. „Имат добър централен нападател в лицето на Неи.”

Ако Левски победи разликата става малка и това дава шанс и сините да се борят за титлата. Ако шампионите загубят, то те се отдалечават от първото място и затова според Хичо победата е задължителна.

„Не сме коментирали кой ще свири мача в неделя, а и не е наша работа”, счита Ники. „Важно е съдията да си свърши добре работата в дербито.”

Запитан как Левски ще пробие сгъстената защита на съперника, младокът отговори: „ЦСКА в последните години играе по-затворено срещу нас. Но пак казвам, че ако ние играем нашата игра от последните мачове срещу тях, ще ги победим, колкото и сгъстено да играят те.”