Нигерийският централен нападател Пол Отофе започна подготовка със Славия. Играчът ще изкара проби в тима, а ако бъде одобрен от треньорския щаб, ще подпише с клуба. През пролетта Отофе бе свързван с Левски от нигерийски издания, а тогава самият футболист коментира, че трансферът му в тима от Герена е сигурен. 

„Белите“ се събраха за първо занимание за новия сезон, а наставникът на тима Иван Колев разкри, че най-старият столичен клуб следи играчи, с цел осъществяване на трансфери.

„Следим трима-четирима футболисти, но зависи от тяхната класа. Ако си заслужават бихме ги привлекли, ако ли не, ще разчитаме на това, с което разполагаме“, започна Колев.

„Сега ми е трудно да кажа точно какво сме предвидили като подготовка. Това е един бавен и важен процес. Трудно е да се обясни с няколко думи. Ние опитахме да направим анализ на грешките от миналия сезон, ще се опитаме да ги преодолеем и сведем до минимум. Броя на контролите не е определен, защото искам да знам точната дата на новия шампионат. Искам да знам с колко дни ще разполагаме точно. Мисля, че ще намерим достатъчно добри отбори, за да изпълним целите си“, каза още специалистът.

„Продажбата и привличането на играчи, това са нормални процеси във всеки тим. Доколкото виждам само 5-6 клуба в света са такива, че само купуват. Останалите са като нас“.

„Имаме набелязани играчи, водим преговори. На една позиция имаме около 3-4 варианта. Днес има едно момче, което ще започне проби с нас. Той е от Нигерия“, добави специалистът.