Новото попълнение на ЦСКА Клаудинеи Апересидо – Неи изрази увереността си, че ще може да участва в мача-реванш срещу Омония, въпреки травмата, която получи по време на мача със Спартак Вн от третия кръг на А група.

„Перлата” на „червените” заяви за Гонг, че „армейците” са фаворитите в двубоя срещу кипърци в четвъртък.

„Мисля, че ще мога да играя срещу Омония. Треньорът вече знае за моята травма, но смятам, че не е нещо сериозно и голямо. Взели сме необходимите мерки. Все пак всичко зависи от това, дали Стойчо Младенов ще ме пусне, но аз лично искам да играя и ще съм готов”, каза бразилецът.

„Изпитвам болки в левия крак, но не е нещо голямо и опасно. Заболя ме след последната среща. Все пак изпитвам леки болки, но не съм притеснен”, коментира контузията си Неи.

ЦСКА е фаворитът в тази среща. Сега ще играем вкъщи пред нашата публика. Трябва да покажем, това което феновете ни очакват от нас. Нямаме никакви проблеми, излизаме само за победа. Не се съмнявам, че след края на мача в четвъртък ще сме доволни”, допълни Клаудинеи.

На въпрос, дали феновете на ЦСКА могат да очакват нов невероятен гол, като този в първия мач срещу Омония, Неи отговори: „Е, аз работя седмица за седмица. Искам всяка неделя да съм по-добър на терена. Сега мисля за мача от турнира за Купата на УЕФА. Всички в отбора виждаме възможността да преминем в следващата фаза. Всички футболисти в тима искат да вкарват голове, а аз не правя изключение. Още не съм се разписал в първенството и работя по тази тема, но не съм притеснен. Ще съм доволен, ако вкарам в турнира за Купата на УЕФА, но ще съм радостен и при гол на някой друг от съотборниците ми.”