„Мисля, че стана много добър мач, дано зрителите са останали много доволни от представянето на двата отбора. Честитя на ЦСКА. Но ние показахме че Локо Пд върви напред, имахме шансовете си, а победата щеше да ни приляга много в този мач”, така наставникът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев коментира загубата с 0:1 от ЦСКА в мача от поредния кръг в А група.

„Смятам, че момчетата се постараха максимално, липсваха ни и две ключови фигури за нас. Това се отрази в контрола на топката и изненадата пред противниковата врата. А и не успяхме да оползотворим положенията си”, добави наставникът на Локо Пд.

„Мисля, че Генов се постара ЦСКА да победят в този мач. Павел Виданов бе на гърба на Карвальо през целия мач. Не свири много фаулове за нас, което изнерви и нашия тим”, добави той.

„За гола на Маркиньос, не мога да кажа кой е виновен. Това ще го коментирам пред момчетата в съблекалнята. Жалко, че не можахме да зарадваме феновете си с победа над ЦСКА. Но им благодаря за подкрепата”, завърши Неделчо Матушев.