Един от асовете на Литекс - Небойша Йеленкович, си пожела най-вече здраве за новата година. Едновременно с това обаче, той заяви, че тимът от Ловеч има силите да спечели Купата на България и шампионската титла и ще се бори с всички сили, за да го постигне. В момента Литекс заема първото място в подреждането на А група пред Левски и Черноморец.

„Пожелаваме си да продължим оттам откъдето сме. Настроението е много добро, надявам се да няма контузии. Тренирах по време на почивката, подготвих се много добре”, сподели на първото занимание за годината Йеленкович.

„Треньорът трябва да каже дали трябва да се подсилим с нови попълнения, важното е, тези, които сме тук да сме здрави и да покажем добри игри. Аз лично, ще се опитам да се хвърля и за двата трофея – за Купата на България и шампионската титла.”

„Не следя изобщо другите отбори, важното е нашият тим да е добре и да показваме най-добрите игри. Нормално е, ако сме най-добрият от отбор, ще останем на това място, на което сме сега”, завърши Небойша Йеленкович.