Президентът на Литекс Трифон Попов заяви, че в клуба може да пристигнат още едно или две нови попълнения. Той не скри, че отборът търси атакуващ футболист. Бразилският халф Жозе Мария Нене е единственият нов играч в Литекс до този момент.

„Както винаги започваме с нормално настроение. Три дни правиха изследвания в София и се надявам да сме боеспособни за началото. Тази година ще се подсилим евентуално с 2-3 попълнения, засега е налице едно ново, така че можете да очаквате поне още едно. Като има някой, с който сме подписали, ще го обявим официално”, сподели Трифон Попов на първата тренировка на тима за новата 2011 година.

„Търсим атакуващ футболист, ако не намерим, ще вземем от школата. Всяка година гледаме да интегрираме поне един или двама от младите.”

„Всичко с програмата е ясно. Утре заминаваме за Свиленград, там ще играем една контрола с Брестник. Там оставаме до 22 януари, а на 24 заминаваме за Сандански, където ще изиграем 4 контроли. На 6 февруари отиваме в Белек и там имаме 4 контроли”, добави още Трифон Попов.

„Има запитвания за наши играчи, но реални оферти няма. Ако пристигне оферта, на която не може да се устои, ние няма да задържаме никой”, сподели още президентът на ловчанлии.