Отборите на Лудогорец и ЦСКА, които се намират на подготовка в Австрия, ще изиграят контролни срещи днес, 2 юли (събота).

Съставът на Георги Дерменджиев излиза срещу Макаби Хайфа от 19.00 часа, а тимът на ЦСКА ще изиграе своя първи спаринг на австрийска земя срещу Легия Варшава. Началният час на мача на „червените“ e също от 19.00.

И двете срещи ще можете да гледате на платформата Gong Play, както и в каналите на Нова Броудкастинг Груп. Мачът на Лудогорец ще бъде предаван на живо по Diema Sport, докато на ЦСКА ще бъде излъчен по Diema sport 2.

До този момент шампионите изиграха три контроли на лагера си като записаха равенство – 1:1 с Динамо Москва, и две победи срещу Славия Прага с 2:1 и Динамо Тбилиси с 3:0.

Oще утре, неделя, 3 юли, ще можете да гледате и последната контрола на Лудогорец преди завръщането на тима у нас. Двубоят е от 19.00 ч. с Динамо Киев (Украйна).

Останалите спаринги на ЦСКА също ще бъдат излъчени в Gong Play и Diema sport.

Kаналите на Нова Броудкастинг Груп ще излъчат също домакинските мачове на Лудогорец от втория и евентуално третия предварителен кръг на Шампионската лига. Лудогорец ще се включи в турнира от втората му фаза, която стартира на 12/13 юли.