Административният директор на Локо Пд Наско Узунов заяви за Дарик радио, че е имал днес среща с шефа на футболната централа Боби Михайлов, на която среща е обсъждан вариант да бъде променен градът, в който да се играе мачът Левски – Локомотив.

„Среща с Боби Михайлов наистина имах, заяви Узунов. Доволен съм от посрещането. Изнесохме му нашите доводи относно решението на Дисциплинарната комисия, но това ,че ние предлагаме Стара Загора и тем подобни не е истина. Ние като гостуващ клуб нямаме право да предлагаме, защото не сме страна в наказанието на Левски. Футболният съюз е определил този мач за телевизионно излъчване и на осветление, а са малко стадионите, които в случая отговарят на тези критерии. Футболният съюз не може да реши този проблем, най- малко пък президентът на БФС, защото той няма право и правомощия да отменя решенията, на която и да е комисия. Ние нямаме право на жалба, а и Левски не могат да обжалват наказание от един мач. След като представихме имената на пострадалите полицаи, господин Михайлов обеща, че ще разговаря с хората от Дисципа и хората от ПФК Левски. Дори желанието му беше, ние, ако може да разговаряме с Левски и тогава да се стигне до преразглеждане на случая от ДК. Има вариант мачът да се играе пред публика, ако Левски реши, че това е удачно. Засега остава в София на закрити врати. Засега, защото работният ден още не е завършил.”

За жребия, който прати Локо Пд да гостува на Чавдар в Етрополе, Наско Узунов заяви, че знае само, че тимът на съперника е изграден от млади и перспективни футболисти, които се представят добре в Западната Б група.