Мачът Левски – Локомотив Пловдив, който по програма трябва да се играе в неделя от 16:30 на стадион „Георги Аспарухов” при закрити врати заради наказание на домакините е възможно да бъде преместен в Стара Загора, за същия ден и час, научи Гонг.

Според наша информация от Локо Пд са разговаряли лично с президента на БФС Борислав Михайлов, който се е ангажирал да говори с членовете на Дисциплинарната комисия, които евентуално да променят решението си от последното им заседание.

След края на мача ЦСКА – Левски полиция и фенове на сините се сбиха, при което постараха много фенове и двама полицаи. От Локо Пд настояха Левски да бъде наказан с лишаване от домакинство. Дисциплинарната комисия обаче взе друго решение, като постанови двубоят да се играе на „Герена”, но при закрити врати. Това не се хареса на пловдивчани и те протестираха по медиите за решението, което ги лишава от подкрепата на техните фенове.

Очаква се по-късно днес да стане окончателно ясно къде ще се играе двубоят от 12-ия кръг Левски – Локо Пд. Вариантът Стара Загора изглежда ще смени София и при закрити врати.

Очаквайте по-късно подробности!