Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков изрази надежда в реванша срещу Иртиш тимът да се реваншира на феновете. В първия мач от първия квалификационен кръг „сините“ записаха 0:0 срещу тима от Казахстан.

„Като не печелиш на собствен терен, не може да сме доволни. Мачът е свършил, трябва да се възстановяват и да мислим за следващия мач. Не е това играта, която аз искам да виждам. Но и с тази игра можехме да спечелим мача. Отборът на Иртиш не ни затрудни по никакъв начин, ние сами се затруднихме в последните 20 минути, като тичане и борба, аз съм доволен от футболистите“, сподели Наско Сираков след срещата на стадион „Георги Аспарухов“.

„В игрови план има още какво да се подобри. Далеч съм от мисълта да обвинявам защитниците, но човек като Станислав Ангелов с такъв опит не бива да допуска такива грешки.“

„Трябва да не мислим и в главите ни бе трябва да е пътуването до Павлодар, а мачът. Не е чак толкова тежко пътуването, просто трябва да играят по-добре. Във футбола всичко е възможно. Ние имаме по-качествени футболисти, просто трябва да го докажат това на терена“, допълни директорът на Левски.

„Мисля, че по принцип за мотивация и за такива неща в съблекалнята не трябва да се говори. Това са професионални футболисти. Просто треньорите трябва да проведат нормална и спокойна подготовка през тази седмица, да видим къде сме сбъркали и да ги победим в следващия мач. И аз не бях спокоен, бях като феновете, надявам се да ги успокоим в следващия мач“, завърши Наско Сираков.