Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви, че Левски е значително по-силен от ЦСКА и допълни:„Доказваме това твърдение във всеки един мач”.

Сираков, който взе участие в последната тренировка на „сините”, отказа да сподели това, което е казал на футболистите преди дербито. Легендарният голмайстор определи мача като една битка и уточни, че Левски иска да спечели войната.

Босът смята, че няма претенции относно резултата, стига Левски да спечели. „Грешно е да се тръгва с мисълта да печелиш с много голове дербито”, каза Сираков и индиректно отрече информацията, че има директива шампионите да бият с разлика ЦСКА.

Сираков гласува доверие на защитата, която разкритикува преди известно време. „Това са най- добрите бранители в България и трябва да демонстрират това, което могат”.

В лагера на Левски има спокойствие относно съдийската тройка от Германия. Наско Сираков каза: „Не си спомням, някога да е имало проблем с чужд съдия, убеден съм, че този човек ще даде равни шансове на отборите”.

Изпълнителният директор добави, че ако е можел да покаже на нападателите своите умения Левски ще побеждава във всеки мач с по седем или осем гола.