Наско Курдов бе привлечен в Локо Пд за да реализира създадените голови положения и той ще е разположение на Емил Велев за предстоящия мач с Миньор в неделя от 17 часа на Лаута.

В опита си Локомотив да играе по- резултатно бе привлечен Наско Курдов, който дотук в контролите, в които игра вкарва за Локомотив.

„ Ние заради това сме взели Курдов, заяви Велев. Да показва добри игри. Той има добри качества. Само трябва да е сериозен, знаете какви проблеми имаше в предишните му отбори. Надявам се да си е взел поуките от престоя му там. Тук трябва да помогне на Локомотив като разкрие напълно качествата, които има.”

Последният подписал с Локомотив Пд Николай Дюлгеров бе в чужбина и едва от няколко дни тренира усърдно с тима. Дали е готов да играе в мача с Миньор?

„ Ще видим, замисля се Велев. След като Николай напусна ЦСКА той не е тренирал почти един месец. Тренира активно от последните 3- 4 тренировки. Ще преценявам до последно дали да го включа в групата за мача и дали ако е групата ще вземе участие в мача с Миньор. Всичко си зависи изцяло от него.”