Сериозно напрежение се забелязва в лагера на ЦСКА ден преди старта на зимната подготовка. За пореден път в последния месец се появиха информации, че Любослав Пенев може да напусне клуба. Няколко пъти преди това собственикът на „червените” Димитър Борисов отрече подобни твърдения.

Има вероятност обаче днес да има сбирка на Надзорния съвет на ЦСКА, на която да се обсъжда бъдещето на старши треньора. Според различни информации, ако се стигне до раздялата с Пенев вероятен негов заместник ще е Миодраг Йешич. За подобна рокада се твърди отдавна, но до момента тя не е станала факт.

Твърди се за напрежение по отделни линии в структурата на клуба шефове-треньори-мениджъри, свързани най-вече със селекцията на отбора.

Днешният ден се очертава да бъде натоварен за ръководството на „армейците”, които трябват да решават много въпроси свързани с подписване на нови договори, обсъждане бъдещето на различни футболисти с техните мениджъри, както и евентуално решение около треньорския щаб.

Вчера официалният сайт на ЦСКА публикува програмата на отбора за зимната подготовка изготвена от Пенев. Все още обаче не бе ясно в колко часа ще е първото занимание на отбора утре.