Помощник треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков заяви след равенството срещу Черноморец, че „червените“ са изпуснали победата в Бургас. Двубоят приключи при равенство 1:1, а наставникът на тима допълни още, че старши треньорът Стойчо Младенов е афектиран от съдийството на рефера Радан Миряноя.

„Смятам, че стана един хубав двубой. И двата отбора искаха да победят. Мисля, че бяхме по добрият отбор. Изпуснахме много положения. 100 процентови процентови положения ни лишиха от победата. В Ловеч казах, че не заслужавахме победата, но сега казвам с ръка на сърцето, че бяхме по-добрия отбор на терена“, коментира Нанков.

„Извинявам се, че аз съм на пресконференцията. Младенов е силно афектиран от съдийските отсъждания и затова не искаше да дойде. Видяхте колко контраатаки ни спряха през второто полувреме. Не искам да влизаме в подробности за съдиите.“

„Ние направихме една смяна. Ние нямаме кой да сменяме. Имаме момчета, които тренират от една седмица, не можем да ги рискуваме в толкова напрегнат двубой. Може би още два кръга ще играем с тези 11“, каза още помощникът на Стойчо Младенов.