Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков води отбора срещу Берое след напускането на Стойчо Младенов. След края на мача той разкри, че целият щаб, воден от Младенов, напуска ЦСКА.

„Да, днес останахме да водим мача, защото нямаше как да реагираме от вчера. Нямаше друг лицензиран треньор. Солидарни сме и напускаме след мача целия щаб. Всичко стана много бързо, вчера Младенов напусна и може би нямаше време, категоричен съм, че всички напускаме.

„Днес играхме малко по-добре, но това не бе достатъчно да победим. Създавахме положения, Берое трудно минаваше центъра, но няма кой да вкара гол. Малко се поувлякахме, тръгнахме да я изритваме, а това улесни Берое.“

„Странно е, когато играем по един начин в подготовкатта, а като се върнахме тук, стана съвсем различно. За нас е необяснимо какво се случи, щом не можем да ги мотивираме, си тръгваме. Футболистите не могат да обяснят защо е така.“

„Ултиматумът е една от причината за напускането. Знаем каква тежка година изкарахме, искам да благодаря на сектор „Г“ за подкрепата“, завърши Нанков.