Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов не бе доволен от нулевото равенство, което направи неговият тим в пловдивското дерби с Локо Пд. Мъри заяви, че неговият отбор е играл изключително добре, а само липсата на късмет е попречила на „канарчетата“ да вземат трите точки.

„Според мен изиграхме добър мач. Доминирахме, липсваше ни завършващият удар. Нормално е да има понижаване на настроението, но това ще бъде за един ден. Днес, само гол ни липсваше“, започна специалистът.

„Играхме да не кажа фантастично, но много добре. Не можахме да оползотворим ситуациите, които се разкриха пред нас...не влиза и не влиза“, продължи Мъри.

„Имаше напрежение, голямо желание на футболистите да реализират. Не може да се каже, че нашите футболисти нямат класа, просто липса на късмет“, анализира още Мъри.

„Ако до края спечелим всичко, ще чакаме развитие на шампионата и ще видим как ще се развият нещата с Купата“, каза относно шансовете за Лига Европа треньорът.

„Атмосферата бе перфектна, от нас се искаше да вкараме гол“, лаконичен бе Стоилов.

„Ние трябва да разчитаме на собствената си игра. За нас е важно да изградим отбора си, ако дойде Лига Европа, ще е добре дошло. За жалост последите 2 мача не спечелихме и сега трябва да чакаме помощ от други отбори“, завърши бившият наставник на Левски.