Старши треньорът на Левски Пепе Мурсия похвали своите футболисти, които не успяха да победят Локомотив София в контрола. 

"Доволен съм, сега не сме свежи. Хубаво е, че в края на мача видях характер в моите момчета, които губеха в резултата. В атака играхме добре, направихме хубави неща, но трябва да се съобразим, че съперникът игра много прибрано, което не ни даваше възможност да правим бързи атаки."

"Радвам се, че Краев вкара гол, на младите футболисти им трябва време за адаптация. Те тепърва ще съзряват. Ако взимаме нови футболисти, всеки ще е добре дошъл, стига да иска да бъде в Левски", сподели наставникът на "сините".

"Всеки нов играч ще трябва да се съобразява с играчите, които вече са тук. Те ще трябва да се адаптират към нас, а не ние към тях. Колкото до капитанската лента, тя не е женска диадема, която трябва да се показва. Капитанът на Левски трябва да е пример, тъй като е обществена личност. В това отношение сме доволни от Гаджев, Божинов и Пламен Илиев", коментира специалистът. 

"Ние сме в период, в който играчите се адаптират към нов начин на работа", сподели още испанският треньор на Левски.