Футболистът на Лудогорец Христо Златински изрази задоволството си от спечелените три точки на стадиона в „Овча Купел“. 30-годишният играч говори пред Диема след успеха с 3:0 над Славия в мача от 22-ия кръг на А група.

„Дойдохме тук, за да вземе три точки. Радостното е, че успяхме да отбележим повече от един гол. Когато правим пропуски, всички ги правим, а не един или двама. Надявам се, че в следващите мачове ще сме по-ефективни“, сподели Златински.

„Не мисля, че сме имали проблеми с дузпите. Изпуснахме една-две, но Моци също е добър изпълнител на дузпи, аз – когато съм на терена. Имаме добри изпълнители“, коментира още Златински.

Именно Златински реализира за 2:0 от дузпа в самия край на двубоя.

„Готови сме за реванша с Литекс за Купата на България, най-важното е да побеждаваме. Щастлив съм, че съм на терена, борих се много, за да намеря мястото си. Тежеше ми много, когато не играех“, сподели още футболистът на Лудогорец.

На 18 март, сряда, 17:30 часа, Лудогорец излиза срещу Литекс в мач-реванш от ¼-финалите за Купата на България, който ще бъде излъчен в Gong Play, както и по Diema sport и Дарик радио.