Старши треньорът на Ботев Вили Вуцов сподели след успеха с 2:0 над Славия, че тимът му напълно е заслужавал трите точки.

„Нашият отбор напълно заслужаваше, най-вече да зарадваме тези хора. Тези хора са щастливи, защото видяха един отбор. Ние може да нямаме голяма класа, да сме слаби, но виждате, че с енергия, желание, хъс, компенсираме някои неща. Мисля, че в българското първенство освен Лудогорец, който е сериозна класа, всички други отбори не са чак толкова силни и когато има желание, агресия, нещата могат да се случат”, сподели Вуцов.

„След предишния мач, тази горчилка, мисля, че дадохме по едно захарче да мине тази горчилка. Надявам се облаците около нашия собственик да минат. Ако не вярвам, че в България нещата са нормални, все пак вярвам че сме в Европейския съюз и е нормално един честен и праведен човек да може да може да се усмихне. Поздравяваме го с тази победа. Надяваме се скоро той да бъде при нас и да разбере, че хората в Пловдив го обичат.”

„За тактика не смятам да говоря, вие правите анализите. Искаше ми се да реализираме още положения. Много малко положения имаше за Славия, които ги проспахме. При всяко положение подобрение в защита, виждате, че аз и не ги познавам момчетата, Терзиев, който направи отличен дебют”, допълни Вуцов.