Наставникът на Левски Стойчо Стоев коментира категоричния успех на "сините" над Марек с 6:0 в двубой от последния 32-и кръг на А група.

"Определено младите футболисти се стараха, с настроение, мачът беше без определен заряд. Доволен съм от старанието на всички", заяви Стоев.

"Предупредих Аниете да бъде внимателен, да избягва единоборствата, това, което направи е плод на всички в отбора, заслуга е на целия отбор", допълни той.

"Като си стигнал до финал, ние и Черно море ще направим всичко да спечелим битката, готови сме за финала, надявам се и феновете да помогнат, да внесат позитивизъм на играчите, дано играчите покажат какво могат, надявам се да спечелим трофея", продължи Стоев.

"Определено има едно добро развитие в отбора, вижда се, че обичаме да играем футбол, топката да е ниско по земята, да се владее топката по терена, да се реализират положенията, има доста работа, но има развитие. Надявам се основните фигури да не напуснат, надявам се, че основни фигури ще останат в отбора, има настроение във футболистите и това се предава на терена, наслаждават се на футбола, който играят", завърши наставникът на "сините".