„Всички пари, които съм дал са харчени от изпълнителния директор. Преведохме парите за плащане по лиценза. Във вторник ще направим една пресконференция, на която да дадем повече детайли за ситуацията, в която се намира ЦСКА и пътищата за спасяване на ЦСКА, ако въобще това е възможно“, заяви един от главните акционери в ЦСКА Петър Манджуков.

„Аз казах, че подавам оставка като вицепрезидент, заради диаметрално различен подход при управление на отбора. Това се изразява в това, което виждаме като резултат и оново, което ще ви покажем във вторник като цифри, задължения и бих ги нарекъл безобразия в управлението на ФК ЦСКА“, обясни още Манджуков и продължи:

„Какво ще излезе след това още при такъв метод на управление за съжаление никой не знае и това е най-голямата трагедия в момента. Ето например, ако вземем Левски, г-н Батков знае толкова задължения, всичко... В този клуб още не се знае. И не се знаят какви допълнителни претенции поради екстремно непонятните договори, които са сключвани с мениджъри от някои хора, на които ние ще се постараем да кажем имената.“

„Оказа се, че зас феновете никой друг не стои и трябваше пак ние с Инджов да дадем парите за лиценза, а вероятно и заплатите в понеделник, защото иначе няма да има играчи. Дал съм 400 хиляди лева за лиценза и предстои в понеделник да се платят заплати. Важна е нашата воля да се помъчим за последен път да спасим клуба, ако все пак има поддръжка от по-широк кръг акционери и привърженици на тима“, завърши Петър Манджуков.