Младият талант на Литекс Кирил Десподов беше героят за тима си в мача с Левски, след като вкара изравнителното попадение за 2:2 в мача, в който ловчанлии имаха доста затруднения на "Герена". Така нападателят затвърди добрите впечатления, които оставя. 

"Влязох агресивно, исках да отбележа дори два гола, но съумях само един. Нищо, опитвам се да вкарвам повече, дано и през втория полусезон да продължа. Нормално е да ми влияе като пише по медиите, но си чакам шанса."

"Когато треньорът ме пуска, играя. Опитвам се да покажа какво мога. За мен не е проблем да вляза като резерва, така решава треньорът. Аз искам да играя през цялото време и може да получа шанс, но всичко е от решението на наставника."

"Иначе днес Левски игра много по-добре от нас през първото полувреме, ние се защитавахме, такава ни беше тактиката. Второто полувреме излязохме по-напред и ги пресирахме, на тях им стана по-трудно."

"Те имаха много повече положения, но важното е, че не стана. Не ми е трепвало нищо, като вкарах, просто видях къде е вратарят и обърнах топката в другия ъгъл", сподели Десподов пред Нова Телевизия след двубоя.