Станахме свидетели на рядко срещан момент по българските стадиони, а и не само: освободеният от работа в клуба, в случая в Левски, старши треньор Стойчо Стоев, бе изпратен с аплодисменти, както от публиката, така и от всички играчи на „сините“.

Камерата на Левски ТВ надникна и в съблекалнята на Левски в Благоевград, където запечата още емоционални кадри от раздялата.

Стойчо Стоев и спортният директор Георги Иванов се прегръщат топло под аплодисментите на футболистите, а след това и двамата казват по няколко прочувствени думи.

„Момчета, искам да ви благодаря за всичко, което направихте за мен досега. Без вас аз нямаше да бъда какъвто и да е треньор. А в този случай съм добър треньор, благодарение на вас“, каза развълнуваният Стоев в съблекалнята на Левски в Благоевград.

„Момчета, браво и честито! Направихте това, за което ви помолих. Разделяме се с един добър треньор и добър човек. Това е пътят на треньора, това е във футбола. Благодарим на г-н Стоев за съвместната ни работа. Надявам се основите, които той постави, ние да можем да ги надградим. Браво!“, сподели Георги Иванов, а след това съблекалнята избухна в аплодисменти.