Лидерът на агитката на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето, заяви в ефира на Нова ТВ и предаването "Събуди се", че иска да види виновниците за положението, в което се намира ЦСКА в затвора. Той коментира, че към настоящия момент започнването на чисто от А окръжна група е най-добрата алтернатива пред клуба. 

Припомняме, че преди ден бе разпространено съобщение от говорителя на сочения за нов благодетел на тима от Армията Васил Божков, в което се казва, че ЦСКА ще мине по каналния ред, като от тук насетне отборът ще работи само и единствено за себе си.

"Това е най-дорото решение за ЦСКА. Обичаме клуба и искаме най-доброто за него. ЦСКА е това, което ние смятаме, че е. Този клуб по всички закони на справедливстта трябва да бъде на върха. Той трябва да бъде на върха, но за да го стигнем, трябва да извърви съответния път", каза в ефира на Нова Тв Дучето.

"От 2008 година ние казваме, че в клуба става нещо страшно, а някой в тази държава допусна това да се случи", каза още емоционално Дучето.
 
"Защо беше допуснато да се стигне до тук? Защо беше позволено на Александър Томов, Димитър Борисов и Иво Иванов да докарат клуба до това положение? Кой ше потърси отговорност на тези лица? Аз искам ЦСКА да играе в А окръжна група, тъй като това е най-доброто за  момента. Искам да видя виновните в Централния затвор", отсече лидерът на "червената агитка".
 
"Васил Божков управляваше ЦСКА до 2006 година и остави клуба без нито един лев задължения. Сега клубът трябва да бъде възроден. Аз искам най-доброто - Васил Божков и Гриша Ганчев заедно. След като законът го повелява, ще тръгнем, откъдето трябва. Сегашното положение е наследството на тези, които управляваха след Божков“, каза още Ангелов.